Interviu fulger cu Oana Mujea, autoarea cartii “Miercuri o să mori”

Oana Mujea - Miercuri o sa mori

Oana Mujea – Miercuri o sa mori


“Miercuri o să mori”, de Oana Mujea.

O carte despre cultură, dragoste, încredere, crimă și vocea universală a necunoscutului.

Cumpara de pe Apple iBooks (iPhone, Ipad, Mac)

Cumpara de pe Google Play (telefoane si tablete Android)

Cumpara pentru Amazon Kindle

Cumpara pentru dispozitive Nook

Cumpara de pe e-Sentral

Scurt rezumat

O tânără se îndrăgostește de un bărbat care apare și dispare după bunul plac. La un moment dat, în căutarea acestuia, ajunge la un circ. Decide cu o prietenă să se distreze puțin, dar o țigancă se apropie de ea și îi spune că e în pericol. Pentru a fi mai credibilă, țiganca îi oferă trei indicii. Fata nu i-a în serios avertizarea, dar, încă din prima zi indiciile încep să apară. Fata își amintește că țiganca i-a prevestit că miercuri o să moară, așa că decide să-i spună toate astea prietenei ei, dar aceasta nu o bagă în seamă. Între timp cunoaște un pictor tânăr a cărui inteligență o face pe tânără să se îndrăgostească. Cu inima strânsă îi spune despre cele trei indicii, după ce pe cel de-al doilea îl află chiar în casa pictorului. Nici acesta nu o prea ia în serios, dar, “de amorul artei”, decide s-o ajute să afle unde este iubitul dispărut și ce se întâmplă de fapt. Fata are trei zile să rezolve acest mister, altfel miercuri o să moară.

Oana Mujea - Autor

Oana Mujea – AutorInterviu fulger cu autorul

I: Care este povestea din spatele ultimei tale carti?

OM: Este povestea unei tinere căreia i se prevestește moartea într-o zi de miercuri și are doar trei zile la dispoziție pentru a rezolva misterul.I: Când nu scrii, cum iti petreci timpul?

OM: Dansez, lucrez ca PR și multe altele.I: Ce anumea te-a motivat sa ajungi autor?

OM: Când am început a fost doar o joacă, după opt ani a devenit o meserie.I: Iti mai aduci amintesti prima poveste pe care ai scris-o?

OM: Bineînțeles “Cele două regine” din seria “Dinastiile”.I: Ce anume te inspira sa te ridici din pat in fiecare zi?

OM: Pisoiul meu.I: Care este procesul prin care treci cand scrii o carte?

OM: De obicei e suficient un cuvânt cheie pentru a dezvolta o idee și mai apoi un roman.I: Iti mai amintesti prima poveste pe care ai citit-o, si impactul pe care l-a avut asupra ta?

OM: Da, prima poveste, de fapt, nu a fost o poveste. Cartea se numea “Hoața de copii” – nu-mi amintesc acum cine a scris-o – dar știu că m-a impresionat faptul că femeia aia își dorea atât de mult un copil că era dispusă să-l fure pe al altora și să distrugă sufletele adevăraților părinți.I: Ce citesti tu de placere?

OM: Crime, Fantasy, Istorie, Parapsihologie, Psihologie.Versiunea digitala a cartii “Miercuri o să mori”, de Oana Mujea, este publicata la Editura Digitala – www.edigitala.ro

Scrie un comentariu